The Finishing touch

Automobielindustrieloko-automobielindustrie

De automobielindustrie stelt extreem hoge kwaliteitseisen ten aanzien van corrosiebescherming. Door onze specialisatie in Dickschichtpassivering zijn wij in staat om uiteenlopende auto-onderdelen te behandelen zoals delen van trekhaken, remcilinders en slangklemmen.

 

Levensmiddelenbrancheloko-levensmiddelenbranche

In de levensmiddelenindustrie is hygiëne belangrijk. Op onze hanglijnen verzinken wij jaarlijks duizenden broodmanden en winkelrekken.

 

 

Verwarmingsindustrieloko-verwarmingsindustrie

In CV-ketels wordt veel gebruik gemaakt van gietijzer. Als één van de weinige galvaniseerbedrijven bieden wij de mogelijkheid om gietijzer te verzinken. Ook voor het verzinken van delen van koperen leidingsystemen al dan niet in combinatie met messing wartelmoeren draaien wij onze hand niet om.

 

Toeleveranciers bouwloko-bouw

De bouwindustrie stelt ook hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid en oppervlaktebescherming. In onze galvaniseerlijnen verzinken wij allerhande bouwbeslag zoals paumelles, maar ook ophangsystemen voor water– en elektriciteitsleidingen.

 

Fittingloko-fitting

Of het nu gaat om knelkoppelingen uit messing of stalen bochten, T-stukken of verbindingssokken wij verzinken het. Bij deze producten is hechting van de zinklaag van groot belang. Omdat veel van deze producten na het verzinken worden geassembleerd, waarbij ze worden samengeknepen, mag de zinklaag absoluut niet loslaten. Een goede procesbeheersing is hierbij van groot belang. Vanwege de goede kwaliteit hebben wij in deze branche klanten tot in Engeland.

 

Metaalwarenindustrieloko-metaalwarenindustrie

In onze hang– en trommellijnen geven wij jaarlijks honderdduizenden bevestigingsproducten zoals buisbeugels, railconsoles, bouten en moeren de juiste oppervlaktebescherming. In het bijzonder bij schroefdraad is het van belang dat de zinklaag niet te dun, maar ook niet te dik is. Vanzelfsprekend zijn ook deze producten bij ons in goede handen!